maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesäyö työhuoneellaDioraama pohjoisessa valossa

Ikkuna pohjoisella seinällä tuo kesäyön työhuoneeseen. Viimeiset auringonsäteet valaisevat paperit. Lokin lentävään varjoon ei ehtinyt kamera mukaan, mutta kokeillaan ensi kerralla luontokuvaajan apua eli kalanraatoa ikkunalaudalla.

Työhuoneeni oli tarkoitus ottaa mukaan Mylly Summer -näyttelyyn vain osittain. Rakennusmuovi, jolla oli tarkoitus paitsi vangita viileää valoa sekä sen piti toimia samalla myös verhona yksityisyydelle, toimi kuitenkin vain puolittain paljastamalla työhuoneen yksityisyyden.

Installaatiossa muovin transparenttisuus toimii parhaiten. K-raudan kassalla viiden kilon rakennusmuovirulla kainalossa saa kuitenkin  pohtimaan ympäristöasioita. Ennen vastaavat ovat olleet kierrätysmateriaaleja.

Jospa nyt kykenisi viettämään lomaa.

https://www.facebook.com/events/682726588419581/https://www.facebook.com/events/682726588419581/

3 kommenttia:

  1. Mahtavat kuvakulmat. Minä kävin katsomassa tämän näyttelyn ja blogiinkin on varmasti tulossa ajan mittaan jotain ajatuksiakin. Osaat kyllä yllättää. Nuo Myllyn työhuoneet on kyllä upeita juuri valonsa puolesta.

    VastaaPoista
  2. Karutiikka-installaatio taitaa olla valoisina öinä parhaimmillaan, eikä sitä silloin juuri kukaan näe. Parasta Myllyssä on toimiva kuvataide-yhteisö ja tietenkin pohjoinen valo. Kehittämistä kyllä on.

    VastaaPoista